Vanilkový pudinkový prášek, který neobsahuje barviva ani aromata, ale k ovonění pouze pravou Bourbon vanilku. Skvělý bio pudink připravíme z bio kravského, kozího, sojového či rýžového mléka. Chutné obměny dosáhneme přelitím porce málo sladkého pudinku javorovým sirupem.
Co to je Bourbon vanilka? Bourbon vanilka je název vanilky, která se původně pěstovala pouze na bývalém Bourbonském ostrově (nyní Reunion) a nyní je její pěstování rozšířeno i na další ostrovy v Indickém oceánu Madagaskar a Komory. Tato vanilka přirozeně obsahuje vyšší procento vanilinu, hlavní aromatické látky, která dodává vanilce její vůni.
HMOTNOST: 40 g
ZEMĚ PŮVODU: Německo
POUŽITÍ: Na přípravu pudinku z jednoho sáčku použijeme půl litru mléka. Pudinkový prášek rozpustíme v šesti lžicích studeného mléka spolu se dvěma lžicemi (dle chuti) Rapadury nebo přírodního třtinového cukru. Směs vlijeme do vařícího mléka a krátce povaříme za stálého míchání.
SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, Bourbon vanilka 1,5 %. Obě suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
1482 kJ/349 kcal
Tuky
0 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0 g
Sacharidy
87 g
z toho cukry
0,8 g
Vláknina
0,4 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
0,01 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Vanilkový pudink v prášku. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.